sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Program At Sri Gunung Pulai Homestay, Kulai, Johor

8/11 Ensimmainen tyopaiva

Maria, Amalina ja Hafiz haki meidat hotellilta ja lahdettiin ajamaan Kulaihin. Paasimme perille kylaan ja siella odotimme Japanilaisia opiskelijoita, heita tuli 9 bussillista. Paasimme osallistumaan tervetulo seremoniaan. Soitimme siella perinteista rumpua nimelta kompang. Japanilaisille opiskelijoile nayteltiin vihkimistilaisuus, osallistuimme soitto kulkueseen ja paasimme myos "vihkimaan" parin, ihmiselle joka siunaa parin annetan yleensa kasintehny ruusu jossa on keitetty kananmuna mukana.
Rakennuksen vieressa oli myos tarha ja paasimme sinne myos vierailemaan pikaisesti, lapset taalla ovat kylla mailman suloisimpia.
Kuskimme vei meidat pienelle kierrokselle kylassa, ajoimme myos nuorten kasvatusleirille jos oikein ymmarsin paikan:D Sen jalkeen mentiin buggin kyydilla homestay paikkaan syomaan. Siella paastiin testaamaan ekan kerran kasilla syomista, mika taalla on ihan normaalia. Kasilla syominen ei oikeen ollu mun juttu varsinkin kun on pitkat kynnet niin ei tuntunut kauheen hygieniselta mutta hauska oli testata, ja toki olen syonyt jalkeenpainkin sormilla jos ei jossain ole haarukkaa ja lusikkaa mulle. Ruuan jalkeen puimme baju kurungit ja huivit paahamme ja aloimme pelaamaan paikallisia peleja (kuvia alempana, videoita en saanut laitettua).
Tahan asti kanssani oli samaltaluokalta toinen opiskelija mutta han jatti reissun kesken ja palasi suomeen, joten tasta asti jatkoin yksin, mutta hyvin meni:)









pelin nimi congkak


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti